Omhoog

 

 

 

 

 

 

Hieronder staan enkele populaire fietsroutes beschreven die zeer in trek zijn bij onze campinggasten namelijk de LF7 Oeverlandroute en de knooppunten route.

LF 7 Oeverlandroute                                        

Fietsen tussen Alkmaar naar Maastricht            

Zee, meren, rivieren en kanalen: bij de LF7 Oeverlandroute komen al deze verschijningsvormen van het water aan bod. Deze landelijke fietsroute vormt een diagonaal door Nederland tussen de Noordzee bij Schoorl en het heuvelland bij Maasstricht. Daartussen voert de route onder andere langs het Uitgeestermeer, de Zaan, de Amstel, de Vecht en het Merwedekanaal, vervolgens door de Betuwe. Langs de Dommel en het Eindhovens Kanaal doorkruist de Oeverlandroute de provincie Noord-Brabant. Tussen het 'witte' stadje Thorn en Maastricht loopt de fietsroute grotendeels over Belgisch grondgebied langs de Maas en het Albertkanaal. De Oeverlandroute valt tussen Thorn en Kanne - net over de grens bij Maastricht - samen met de Vlaanderen Fietsroute. Onderweg doet u diverse bezienswaardige steden aan, zoals Alkmaar, Zaanstad, Amsterdam, Utrecht, 's-Hertogenbosch en Eindhoven.home

Voor meer informatie zie www.fietsplatform.nl        

 

 

Knooppunten route

Bij het fietsroutenetwerk in de Peel staan vrijheid en flexibiliteit voorop! Genummerde knooppunten vormen de basis van de bewegwijzering, waarbij u zelf uw route en het aantal kilometers kunt bepalen. Via duidelijke borden fietst u van nummer (knooppunt) naar nummer (knooppunt).

Verdwalen is met dit systeem nagenoeg niet mogelijk, omdat er binnen 3 kilometer altijd weer een genummerd (knooppunt) bordje staat.

Het is heel gemakkelijk om tijdens uw tocht te besluiten uw route alsnog aan te passen. Lekker lang op een van de gezellige terrasjes gezeten? Dan wilt u misschien de route wat verkorten. Even de kaart erbij pakken (te koop bij alle VVV’s in de regio) en de nieuwe nummers noteren.

Regio VVV Kempen en de Peel